moja misia

Mojou misiou je sprostredkovať vám nezabudnuteľné cestovateľské zážitky a ukázať vám dychberúce miesta na našej krásnej planéte kým ešte nie je neskoro.

 

V živote mám to šťastie, že som precestovala už dosť veľa kútov a niektoré sú tak dokonalé, že mi nedá sa nepodeliť o túto nádheru s ďalšími ľudmi.

 

Viem, že nie všetci sú v cestovaní zbehlí ako ja, a že potrebujú niekedy poradiť, naviesť, pomôcť s plánovaním, alebo jednoducho potrebujú niekoho, s kým môžu ísť, pretože sami sa neodvážia (napr. kvôli jazykovej bariére).

 

Je to úplne jedno kvôli čomu ste tu, ja sa už teraz teším na spoluprácu s vami.

 

Nižšie sa viete dočítať troška viac o službách ktoré ponúkam. Ak vás niektorá zaujala, neváhajte a ozvite sa mi ešte dnes, aby sme vám dačo nádherné naplánovali čo najskôr.

Konzultácie

Máte už možno niečo odcestované a viete si ubytovania, letenky, a transfery zabezpečiť aj sami, ale chceli by ste poradiť, ktoré ostrovy, konkrétne miesta sa oplatí vidieť, aké exkurzie podniknúť, akú menu si zameniť, ako je to v danej krajine s jedlom, čo si nezabudnúť zabaliť, na čo si dávať pozor atď.

 

Rada zodpoviem vaše otázky ohľadne destinácií, v ktorých som určitý čas žila a mala som možnosť ich troška intenzívnejšie precestovať a zažiť.

Momentálne sú to:
* Maldivy - 11 mesiacov (iba lokálne ostrovy, nie rezorty)

* Bali, Indonézia - 6 mesiacov

* Mentawai ostrovy, Indonézia - 10 dní

* Ibiza, Španielsko - 3 mesačný pobyt a ďalších asi 10 kratších návštev).

 

Konzultácie prebiehajú telefonicky (whatsapp, facetime, messenger a pod).

 

Cena od 25 Eur.

plánovanie na mieru

Je možné, že nemáte skúsenosti s cestovaním na vlastnú päsť (bez cestoviek), a nemáte ani šajnu, kde začať s hľadaním letenky, nie to ešte transferov z letiska, netušíte ako si nájsť vhodné ubytovanie, alebo to možno naopak všetko ovládate na výbornú, ale nemáte čas v tomto okamihu sa tomu venovať a už naozaj potrebujete dakam vypadnúť a vypnúť.

 

V oboch prípadoch vám veľmi rada pomôžem a naplánujem vám dovolenku na mieru.

 

Na začiatku našej spolupráce si dáme spolu telefonickú konzultáciu, aby sme dokonale zistili vaše požiadavky, váš rozpočet, vaše predstavy a vy si potom už len počkáte na itinerár odo mňa.

 

Dovolenky na mieru momentálne vytváram len na Maldivy. Do budúcna budú postupne pribúdať ďalšie lokality.

 

Cena od 200 Eur.

skupinové výlety

Moje skupinové výlety sú super riešenie pre tých z vás, ktorý jednoducho nechcú ísť sami.

 

Či je to kvôli tomu, že ste práve bez partnera, a nikto z vašich kamošov práve nemôže, alebo nemá o danú destináciu záujem, alebo jednoducho chcete spoznať ďalších super ľudí, alebo možno ešte nie ste natoľko odvážni, aby ste vycestovali sami.

 

Akýkoľvek máte dôvod, ja už sa na vás teraz teším.

 

Milujem organizovať skupinové výlety! Prežívať spoločne všetky tie úžasné okamihy a užívať si tie nádherné miesta, na ktoré spolu chodievame, vidieť v očiach vašu radosť a nadšenie po plávaní so žralokmi alebo mantami, to všetko ma napĺňa neskutočnou energiou.

 

Aké skupinové výlety sú momentálne v ponuke zistíte v sekcii Výlety.

 

Cena je individuálna na každom výlete, ale vačšinou je to od 1000 Eur vyššie.

"Oceňujem jej profi prístup, skvelé zmanažovanie celej dovolenky, odbornosť v poznaní prostredia a naplánovaní skvelého programu, veľmi priateľský prístup.

 

Jednoznačne odporúčam Soničkine služby. Vie perfektne naplánovať vašu dovolenku."


— MARTA S.

Ďakujeme ti za naplánovanie skvelého výletu vďaka exkurziám, výberom ostrovov, hotelom kde sme boli, sme si to tam tak obľúbili, že tam sa určite ešte vrátime

Všetko splnilo naše očakávania presne podľa požiadaviek čo sme mali 🫶

Taktiež organizácia - úplne perfektne 👌 Takto sme zistili, že Maldivy sú naozaj rajom na zemi ❤️🤪

- SILVIA V.

"Výlet so Soňou bol perfektný.

 

Všetko bolo super zorganizované, nemusel som sa vôbec o nič starať a mohol som si naplno užiť fantastickú dovolenku plnú neskutočných zážitkov."


— MILAN G.

Chcete vedieť viac?
Kliknite na "let's chat" a pošlite mi správu prostredníctvom kontaktného formulára.
Alebo kliknite na ikonku whatsapp a pošlite správu na whatsappe.