recenzie

Čo o mne hovoria klienti?

Páči sa vám moja ponuka, ale stále si nie ste istý? Prečítajte si čo o mne, mojich službách a výletoch hovoria klienti, V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.

 

"Dovolenka so Sonkou bola úžasná, všetko bolo skvele zorganizované a my sme si to mohli naplno užívať. Výlety a aktivity boli top!

Výber ostrovov tiež skvelý, transfery boli skvele načasované, všetko bezproblémové."


— ĽUBICA O.

"Ak chcete zážitky a kopec srandy na Maldivách a podobných klenotoch našej planéty, tak určite so Soňou. Soňa je profík a vie, čo robí. Veci ma odskúšané a ak aj niečo nejde podľa plánu (napr. počasie) tak určite má v zálohe plán, ako sa nenudiť a vidieť čo najviac.

Dala som si výlet s ňou ako darček k narodeninám a určite neľutujem ani euro. Mala som to urobiť už dávno a keď budú priaznivé podmienky (finančné aj dovolenkové), tak si nejaký trip určite rada zas dam.

Bonus point - mali sme ozaj skvelých ľudí v skupine a to robí perfektnú atmosféru."

- KATKA J.

"So Sonkou sme absolvovali Explore Maldivy a neľutujeme jediný cent. Ostrovy Omadhoo a Dhigurah boli krásné, výlety a zážitky nezabudnuteľné. Sonka mala všetko perfektne naplánované a o všetkom s nami komunikovala. A ako bonus nám spravila krásne zábery na pamiatku a spoznali sme partiu skvelých ľudí. Ďakujeme Soni!"


— PAULÍNA Š.

"So Soňou som bola na Maldivoch 2x. Raz s deťmi - 12r a 8r, kedy nám za poplatok zorganizovala individuálny zájazd na lokálnych ostrovoch Huraa a Thulusdhoo. Všetko bolo super, a keď sa náhodou vyskytlo niečo nečakané, Soňa sa o naše pohodlie promptne postarala k našej spokojnosti. Cítili sme sa ako doma a odišli sme s fantastickými zážitkami.

 

O necelé 2 mesiace som sa pridala na riadny skupinový zájazd so skvelou partiou ľudí a tento výlet v skupine bol ešte intenzívnejší. Aktívne aj relaxačne strávený čas. Nádherné stretnutia s morskými živočíchmi, plávanie s mantami, delfínmi, rajami, žralokmi, tisíce nádherných rybičiek, sandbanky, azúrová voda, chutné jedlo a veľa zábavy s parádnymi ľuďmi. Ďakujem Soni!

 

PS: Vďaka aj za krásne zábery zo vzduchu aj pod vodou."

- ZUZKA G.

"Dovolenka so Sonkou bola tá najlepšia voľba. Super organizácia, množstvo skvelých zážitkov, top ľudia, vrelo odporúčam."


— ZUZKA M.

"Keď idete na dovolenku do neznáma, s niekým kto krajinu pozná, je to výhra. Ak vám však pomôže so všetkými nevyhnutnými, ale otravnými vecami, ako sú letenky, víza, ubytovania, vstupy ... je to dar z nebies. A ak sa k tomu pripočíta skvelý, vopred naplánovaný program, tých najzaujímavejších miest čo krajina ponúka, niet čo dodať. Možno je to náhoda a určite však i osobnosť organizátorky Soni Sedlickej, že sme si sadli ako ľudia, veľa sme sa nasmiali a na pár dní zabudli na bežné starosti. Za mňa 1*."

- PAĽO P.

"Výlet so Soňou bol perfektný.

 

Všetko bolo super zorganizované, nemusel som sa vôbec o nič starať a mohol som si naplno užiť fantastickú dovolenku plnú neskutočných zážitkov."


— MILAN G.

"Bali / Komodo. Výborná voľba pre tých, ktorí chcú veľa vidieť, veľa zažiť ale nemajú odvahu alebo čas naplánovať si to sami a zároveň nechcú doplácať na réžie cestovkám. Oceňujem nabitý itinerár, zároveň možnosť, zvoliť si voľnejší program, kratšiu, či dlhšiu variantu pobytu v Indonézii. Nabitý program neznamená uchodiť sa k smrti ale množstvo zážitkov rôzneho druhu v primeranom tempe. Všetko je zariadené, od výborného ubytovania cez transfery, vstupy atď.

Soňa je nápomocná pri vybavovaní potrebných dokumentov a leteniek, takisto vám vysvetlí základy šnorchlovania a freedivingu, ktoré obohacujú celý pobyt. Ďakujem Soni za skvelý zážitok!"

- DANIELA K.

"Oceňujem jej profi prístup, skvelé zmanažovanie celej dovolenky, odbornosť v poznaní prostredia a naplánovaní skvelého programu, veľmi priateľský prístup.

 

Jednoznačne odporúčam Soničkine služby. Vie perfektne naplánovať vašu dovolenku."


— MARTA S.

"Ďakujeme ti za naplánovanie skvelého výletu vďaka exkurziám, výberom ostrovov, hotelom kde sme boli, sme si to tam tak obľúbili, že tam sa určite ešte vrátime. Všetko splnilo naše očakávania presne podľa požiadaviek čo sme mali 🫶.

Taktiež organizácia - úplne perfektne 👌. Takto sme zistili, že Maldivy sú naozaj rajom na zemi ❤️🤪."

- SILVIA V.

"Užasná dovolenka! Doporučujem každému dobrodruhovi!"


— JANČO Š.

"So Soňou som bol v Indonézii, mám taký pocit, že za necelé 3 týždne som videl toľko vecí a mal toľko zážitkov, koľko za posledné roky nie ( a to cestujem často). Mala to výborne zorganizované a vie sa prispôsobiť skupinkám s rôznymi predstavami, čo je podľa mňa veľmi dôležité. Určite každému môžem odporučiť tento alebo už iný výlet, ktorý Soňa ponúka. Okrem toho, že je super organizátorka, tak je aj super ľudská bytosť."

- SLÁVO H.

"Sonička je výborná!

Maldivy v jej réžii bol zážitok. Veľa sme videli. Spoznala som partičku ľudí na čarovnom mieste, aké bezpochyby Maldivy sú. Určite som so Soňou necestovala posledný krát! Kto váhaš, že by si možno aj išiel, tak nerozmýšľaj a CHOĎ!"


— ALENKA K.

"Chceme sa touto cestou poďakovať za pomoc a skvelé rady pri plánovaní našej dovolenky. Nakoľko sme išli s 10mesačnou dcérkou, chceli sme mať počas pobytu niekoho, kto by nám pomohol, prípadne poradil v každej situácii a môžem potvrdiť, že naše očakávania sa naplnili a Sonička reagovala veľmi rýchlo a ochotne na všetky naše dotazy. Veľmi doporučujem."

- JANKA J.

"Odporúčam každému,kto chce zažiť toho veľa a mať pri sebe skvelú trpezlivú láskavú osobu,na ktorú sa môže s čímkoľvek obrátiť!

Program bol naplnený zážitkami, preto sme opakovane zvolili dovolenku so Soňou!

Skvelá voľba!!"


— ATKA S.

"Som velmi rada, že sme na Maledivy vybrali práve so Soňou, ktorá nám ukázala Maldivy naozaj v plnej kráse. Ak chcete ísť na akčný výlet a nemusieť nič riešiť, len si užívať, poďte so Soňou! Všetky výlety boli premyslené a super zorganizované, konceptuálne vymyslené aby nič nechýbalo. My sme všetko zvládli s deťmi 5 a 2 r., obaja boli spokojní, super zážitky... všetko zvládli aj vďaka Soni, ktorá má nekončnú trpezlivosť na zodpovedanie detských otázok môjho staršieho syna a musím povedať , že aj vďaka skvelej skupine! Máme krásne zážitky, šnorchlovanie v otvorenom oceáne s korytnačkou, manty, delfíny, sandbanky...

Soňa sa vie adaptovať a nič pre nu nie je problém, ako bonus nás vzala aj do Malé a odprevadila na lietadlo. Ak budeme mať príležitosť, pôjdeme radi s ňou znovu či už na Maldivy alebo hocikam! Veľké plus : krásne fotky z drónu!!"

- BARBORA P.

"Spoznávanie Maldív so Soňou vrelo odporúčam každému, kto chce vidieť tento nádherný kúsok sveta. Soňa nám ukázala nielen nádherné miesta, pláže, bohatý podmorský svet, ale aj autentický život obyčajných ľudí na lokálnych ostrovoch.

V malej skupine ľudí, sme si užili dovolenku a našli nových priateľov. Soňa všetko pripravila a my sme si len užívali krásne chvíle. Ďakujem a určite budem pokračovať s objavovaním so Soňou aj dalších destinácií."


— JANKA B.

"Mala som to potešenie pridať sa na výlet organizovaný Soňou na Bali + Komodo, Indonézia.

Veľká vďaka Soni, ktorá všetko krásne zorganizovala, naplánovala úžasný program a vybrala mnohé miesta, ktoré človeka jednoducho nadchnú. Páčilo sa mi, že program bol rôznorodý a aktívny, naozaj skôr pre ľudí, ktorí hľadajú zážitok a chcú vidieť a spoznať čo najviac. Pre menej aktívnych ľudí bola tiež možnosť zvoliť si v niektoré dni voľnejší oddychovejší program.

O každý detail bolo starostlivo postarané, čo nám umožnilo sústrediť sa na vychutnávanie daného okamihu. Soňa celej skupine dala aj inštruktáž ohľadom freedivingu, (za čo som jej obzvlášť vďačná), aby sa nám lepšie darilo potápať sa za morským životom počas naších šnorchlovacích výletov.

Všetky transfery boli vybavené na jednotku a na Bali sme mali skvelého miestneho vždy priateľského šoféra Wayana, vďaka ktorého rozprávaniu sme mali možnosť pochopiť aj miestnu kultúru a tradície.

Soňa pomohla vybaviť, čo bolo potrebné aj pred cestou, ak si to niekto želal (víza, letenky) a obrovská pridaná hodnota (okrem toho, že je Soňa príjemná a priateľská spoločníčka/organizátorka) bola, že počas výletu nám urobila mnoho úžasných fotografií s jej dronom a gopro."

- LUCIA S.

"Profesionálny prístup Soničky, skvelá organizácia, fantastické výlety a spoznávanie miest, ktoré nás uchvátili ako rodinu."


— MARIÁN Ž.

"Dovolenka so Soňou v Egypte (Sinai) bola super. Všetko bolo naplánované dopredu s itinerárom s možnosťou malých úprav na mieste čo mne veľmi vyhovuje lebo nemám veľké skúsenosti s plánovaním. Výhoda je aj, že Šoňa má pobehané všetky destinácie takže sme nešli na slepo ale na fakt krásne miesta. Nabral som skúsenosti s freedivingom čo si fakt cením lebo tá krása pod vodou bola fakt niečo iné a je tam proste iná atmosféra kludu a ticha. Plavba na plachetnici a plávanie s delfínmi bola už len čerešnička na torte. Všetko prebehlo úpne v pohodičke a keď sme mali navyše deň kde odpadol program tak Soňa už bola na mobile a noteboou a hľadala aktivitu čo by sme robili (boli to nakoniec motokáry do púšte - a to v cene keďže odpadlo niečo iné). Lepšie ako cestovka. Rozhodne plánujem ísť na ďalšiu dovolenku v Soninej réžií v budúcnosti. ."

- VLADO Š.

"Maldivy ktoré som zažil neboli len tak obyčajna dovolenka, ale bolo to dobrodružstvo a denno denné zážitky a objavovanie.

Odporúčam pre všetkých, ktorých už omrzelo vylihovanie na pláži, lebo so Soňou sa určite nebudete nudiť.

Už sa teším aj na Sinai, ktorý ma čaká čoskoro."


— PAVOL R.

"Ďakujem Soničke, že robí to, čo robí... že chce ukázať ľuďom krásu exotických krajín, že si dala tú námahu a celý projekt vymyslela, že ho organizuje od letenky, transferov, ubytovania, stravy, plánu zaujímavých a nezabudnuteľných výletov, za to, že sa s nami podelila o svoje skúsenosti a zážitky z cestovania po svete, že vie odborne a citom pre detail narábať s GoPro kamerou, dronom,

že nám zvečnila krásne zážitky na úžasných fotkách a videách, že je empatická, vždy usmiata a ochotná ukázať, pomôcť, riešiť, vybaviť..... a že sme vďaka nej spoznali novú partiu fajn ľudí.

Takúto dovolenku na 100% môžem doporučiť každému ... dovolenku netradičnú a plnú nových objavov, skúseností a zážitkov."

- EVKA B.

"Soničku odporúčam ako skvelú sprievodkyňu. Navyše super fotí a má dron😄. Maldivy som si užila, fantastické chvíle a tešim sa na dalšiu akciu🏝."


— ŽANET K.

"Spolu so Soňou som zažil nezabudnuteľné dobrodružstvo po celom Egypte, ktoré mi zanechalo spomienky na celý život. Naša cesta zahŕňala ikonické miesta ako Dahab, Káhira, Luxor, a mnoho ďalších. Začali sme v Dahabe, kde sme mali možnosť učiť sa freediving. Toto miesto je známe svojimi nádhernými koralovými útesmi a krištáľovo čistou vodou.Ďalej sme sa presunuli do Káhiry, kde sme obdivovali majestátne pyramídy v Gíze. Stáť pred týmito starobylými monumentmi bolo ako cestovať späť v čase. Nezabudnuteľným zážitkom bol aj let balónom nad Údolím kráľov v Luxore, kde sme mohli vidieť nádherné chrámy a hrobky z vtáčej perspektívy.

 

Jednou z najautentickejších častí nášho výletu bolo prespávanie s beduínmi na púšti. Beduíni nás pohostili svojou tradičnou kultúrou a jedlom. Stráviť noc pod hviezdami, ďaleko od civilizácie, bolo niečo, čo sa nedá opísať slovami. Prechádzka cez kaňon bola ďalšou výzvou, ktorú sme zvládli s nadšením. Tento kaňon bol úchvatný svojou prírodnou krásou a pokojom.

 

Strávili sme tiež niekoľko dní na lodi, plaviac sa po otvorenom mori. Toto nám umožnilo vidieť život v Egypte z úplne inej perspektívy a vychutnať si rozľahlosť a krásu Červeného mora. Zároveň som sa učil na otvorenom mori freediving. Toto bolo neuveriteľné, keďže krištáľovo čistá voda a rozmanitý morský život poskytli ideálne podmienky na tento šport. Bol to skvelý zážitok, ktorý ma naučil veľa o sebakontrole a hlbinnom potápaní. Najdojímavejším momentom nášho dobrodružstva bolo plávanie s dugongom a delfínmi. Títo mierumilovní morskí cicavci nás úplne očarili svojou pokojnou povahou a hravosťou, a my sme si užili každú chvíľu strávenú s nimi v ich prirodzenom prostredí.

Tento výlet po Egypte bol kombináciou histórie, kultúry, prírody a dobrodružstva, ktorý by som odporúčal každému cestovateľovi hľadajúcemu autentické zážitky a nezabudnuteľné chvíle."

- PAVOL R.

"So Soňou som bol prvýkrát na pobyte v Egypte a hneď musím dať 5 z 5 . Program bol náročný, ale krásny a zážitky z neho mi zostanú na celý život. Soňa je nielen inšpiratívna žena, ale aj super organizátorka a sprievodkyňa. Môžem len odporúčať."


— JÁN J.

"So Soničkou sme objavovali aj s mojim 8 ročným synom a skvelou partiou Egypt. Zažili sme mnoho krásnych chvíľ a odniesli si nezabudnuteľné zážitky, na ktoré budeme dlho spomínať. Tento výlet naprieč Egyptom určite odporúčam, pretože je to poriadne dobrodružstvo a už sa tešíme, kedy sa pridáme na ďalší výlet a spoznáme ďalší kúsok sveta."

- CAROLINE B.

Chcete vedieť viac?
Kliknite na "let's chat" a pošlite mi správu prostredníctvom kontaktného formulára.
Alebo kliknite na ikonku whatsapp a pošlite správu na whatsappe.